ΔήμοιΔήμος Κερατσινίου-ΔραπετσώναςΠεριφέρεια ΑττικήςΠεριφέρειες

Αναβαθμίζεται το Δημοτικό Στάδιο Δραπετσώνας

Εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής η προγραμματική σύμβαση για την Ανακατασκευή Γηπέδου Σιταποθηκών του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, προϋπολογισμού 325.000 ευρώ.

Το έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και θα εκτελεστεί από τον Δήμο αφορά σε εργασίες ανακατασκευής του Κλειστού Δημοτικού Σταδίου Δραπετσώνας στη θέση Σιταποθήκες, επί των οδών Γαληνού και Μπαλή.

Στις εργασίες επισκευών και αναβάθμισης, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται εργασίες μόνωσης, χρωματισμοί, νέος ελαστικός-συνθετικός τάπητας, συντήρηση του ξύλινου παρκέ, αντικαταστάσεις και επισκευές στο ηλεκτρικό δίκτυο, νέο ιστός φωτισμού κ.ά.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, στην εισήγησή του αναφέρθηκε στη συστηματική προσπάθεια της Περιφέρειας να συντηρήσει, να αναβαθμίσει και να εκσυγχρονίσει όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές στην περιοχή προκειμένου να εξυπηρετούν τις αυξημένες ανάγκες άθλησης διασφαλίζοντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας και λειτουργικότητας.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι