ΔήμοιΔήμος Βύρωνα

Αναβάλλεται λόγω πένθους η συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Αρβανίτη στον Βύρωνα

Αναβάλλεται λόγω πένθους η συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Αρβανίτη στον Βύρωνα.

Η απόφαση αναβολής της συναυλίας ελήφθη, ύστερα από το θλιβερό περιστατικό με τον απροσδόκητο θάνατο 15χρονης μαθήτριας από τον Βύρωνα, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στα Τρίκαλα.

Η συναυλία-αφιέρωμα στον Γιώργο Αρβανίτη “Μελωδικοί Ταξιδιώτες” από τη Μικτή Χορωδία Δήμου Βύρωνα, ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Μαΐου 2023, στις 9:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Νέα Ελβετία”.

Ο δήμαρχος Βύρωνα Γρήγορης Κατωπόδης ανέφερε:

“Το σημερινό πρωινό μας βρήκε με την τραγική είδηση του θανάτου της 15χρονης μαθήτριας από το Βύρωνα στα Τρίκαλα. Είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι και θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, στους συμμαθητές της και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Έδωσα την εντολή στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας και στους ψυχολόγους μας να συνδράμουν και να παράσχουν υποστήριξη στην οικογένεια αλλά και στους μαθητές του σχολείου, εφόσον το επιθυμούν. Οι σκέψεις μας είναι με τους οικείους του παιδιού, την οικογένειά της και τους φίλους της σε αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες”.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι