ΔήμοιΔήμος Καλλιθέας

«Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου» στην Καλλιθέα

Ο Σύλλογος «The Basement», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες διακίνησης ταινιών στο κόσμο, διοργανώνει το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου: Ανατομία Εγκλήματος και Τρόμου.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Οκτωβρίου έως και τις 5 Νοεμβρίου 2017, στον Δημοτικό Κινηματογράφο Καλλιθέας «Καλυψώ».

Οι προβολές θα αρχίζουν καθημερινά στις 17:00 και θα διαρκούν έως τις 23:30, ενώ για την Παρασκευή (03/11) και το Σάββατο (04/11), έχουν προγραμματιστεί επιπλέον μεταμεσονύκτιες προβολές.

Θα προβληθούν 134 ταινίες, είτε μικρού είτε μεγάλου μήκους, από 36 χώρες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ταινίες τρόμου (horror), αστυνομικές (crime), φαντασίας και επιστημονικής φαντασίας (fantasy & sci fi), κινουμένων σχεδίων (animation), πειραματικές (experimental), τεκμηρίωσης (documentary) και μουσικές-χορευτικές.

Οι περισσότερες από αυτές είναι πανελλαδικές πρεμιέρες (ορισμένες και πανευρωπαϊκές ή παγκόσμιες) και έχουν αποσπάσει πολλά βραβεία σε διεθνή διαγωνιστικά Φεστιβάλ.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Την τελετή έναρξης και λήξης θα κηρύξει ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτριος Κάρναβος, ο οποίος μαζί με διακεκριμένους σκηνοθέτες και προσωπικότητες του χώρου της 7ης τέχνης, θα απονείμουν κατά τη λήξη και τα σχετικά βραβεία.

Δημοτικός Κινηματογράφος Καλλιθέας Καλυψώ

Διεύθυνση: Γρ. Λαμπράκη και Καλυψούς, Καλλιθέα

Τηλέφωνο: 210-9510909

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι