ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τις αποκαλύψεις Καλογρίτσα για τον Νίκο Παππά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ λίγο μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως για τις αποκαλύψεις που κάνει ο εργολάβος Χρήστος Καλογρίτσας περί Νίκου Παππά.

Αναφερόμενος στα στοιχεία που αποκαλύπτει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής για τη σύμβαση 3 εκατ. ευρώ με την εταιρεία λιβανέζικων συμφερόντων CCC, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει:

«Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν» και πως «τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι», σχολιάζει.

Υπενθυμίζεται ότι τη στιγμή που μαίνεται ο θόρυβος από τις συνομιλίες μεταξύ του Νίκου Παππά και του Σάμπι Μπιωνή, το Πρώτο Θέμα της Κυριακής αποκαλύπτει μια σύμβαση ύψους 3 εκατ. ευρώ που είχε συνάψει ο Χρήστος Καλογρίτσας με την εταιρεία CCC. Η σύμβαση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ήταν εικονική και κανονίστηκε από τον Νίκο Παππά ώστε ο Καλογρίτσα να πάρει τα χρήματα της προκαταβολής, ώστε να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το καλοκαίρι του 2016!

Close