ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ακόμα και ο Γιάννης Καλλιάνος διαψεύδει την κυβέρνηση: Πέσαμε μέσα μέχρι και στην ώρα (VID)

Εως και κυβερνητικοί βουλευτές αντιδρούν με τις επίσημες δικαιολογίες του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου για το πρωτοφανές φιάσκο με την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, κατέρριψε το κυβερνητικό αφήγημα περί δήθεν μη ενημέρωσης της κυβέρνησης για τον χιονιά, δηλώνοντας δικαιωμένος για τις προβλέψεις του.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Γιάννης Καλλιάνος ερωτηθείς από το Mega σχετικά με τη δήλωση του Γιάννη Οικονόμου ότι “δεν υπήρχε καμία πρόγνωση για τέτοιας έντασης φαινόμενο και για τέτοια ταχύτητα”, απάντησε ως εξής:

«Ολοι οι μετεωρολόγοι, όλες αυτές τις μέρες, έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις και με πλήρη ανάλυση αυτό που περιμέναμε να έρθει. Και πράγματι ήρθε. Δεν χρειάζεται να απαντήσω παραπάνω. Προσωπικά έδωσα μία σκληρή μάχη κάθε μέρα, βήμα – βήμα το πηγαίναμε εδώ και αρκετές μέρες, για να πέσουμε μέσα μέχρι και στην ώρα. Προσωπικά είμαι δικαιωμένος. Ηταν ξεκάθαρο αυτό που έδειχναν τα προγνωστικά μοντέλα».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε να επιμένει στις θέσεις του ότι η κυβέρνηση είχε ενημερωθεί πλημμελώς από τους μετεωρολόγους και παρά το ηχηρό “άδειασμα” που υπέστη ακόμα από τον διευθυντή της ΕΜΥ, το απόγευμα της Τρίτης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν ήταν πλήρως ενήμερη για το επρόκειτο να επακολουθήσει.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα