ΕπικαιρότηταΠολιτική

Ακης Σκέρτσος: Νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος αντί του Γιάννη Οικονόμου

Τον «διάδοχό» του στην θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, υπουργό Επικρατείας Ακη Σκέρτσο παρουσίασε σήμερα στην τελευταία του ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου αποχωρεί από την θέση αυτή ενόψει της προκήρυξης εκλογών το Σάββατο 22 Απριλίου καθώς θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Φθιώτιδα και ήταν στην θέση αυτή από τον Αύγουστο του 2021.

Από τον Ιανουάριο του 2021 έως και τον Αύγουστο του ίδιου έτους, διετέλεσε Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αρμόδιος για θέματα Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Ο ίδιος κλείνοντας την εισαγωγική του τοποθέτηση, είπε:

«Σήμερα κλείνει για εμένα ένας κύκλος 615 ημερών. Την πρώτη ημέρα είχα πει ότι θα προσπαθούσα να οριοθετήσω πολιτικά το βήμα και να απαντώ σε όλες τις ερωτήσεις με πολιτικό τρόπο. Ευχαριστώ όλους τους πολιτικούς συντάκτες για τη συνεργασία σε μια δύσκολη στιγμή για την πατρίδα και τον κόσμο ολόκληρο.

Μου δόθηκε το προνόμιο να είμαι ο εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που παρήγαγε πολύ πλούσιο έργο και μπορούσα να στέκομαι απέναντί σας με ειλικρίνεια και παρησσία και να ενημερώνω για το κυβερνητικό μας έργο.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου και όλους τους υπουργούς και υφυπουργούς και τον πρωθυπουργό, που μου έδωσε τη δυνατότητα να είμαι θεσμικά η φωνή της κυβέρνησης. Παραδίδοντας στον Ακη Σκέρτσο, χαμογελώ γιατί κάθε τέλος είναι η αφετηρία που ξεκινούν καινούριες αρχές».

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα