ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Αγριο ξύλο σε βαγόνι του ΗΣΑΠ για μη χρήση μάσκας!

Νεαρός ζήτησε από έναν άνδρα να φορέσει μάσκα και να μη βήχει πάνω του και ο άνδρας τον χτύπησε

Επιβάτιδα συρμού του ΗΣΑΠ σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου το πρωί, καταγγέλλει με ανάρτησή της στο Facebook ένα περιστατικό που συνέβη το απογευμα της Πέμπτης με δύο επιβάτες και τον άγριο τσακωμό τους για τη χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα, ένας γεροδεμένος άνδρας ηλικίας 45-50 ετών μπήκε στο βαγόνι χωρίς να φοράει μάσκα και κάθισε δίπλα σε έναν νεαρό, ο οποίος καθόταν κοντά στην πόρτα.

Ο μεσήλικας άρχισε να βήχει, χωρίς να καλύπτει το στόμα του.

«Κάποια στιγμή άρχισε να βήχει χωρίς να καλύπτει το στόμα του, με τον νεαρό να του ζητά ευγενικά ή να απομακρυνθεί ή να φορέσει τη μάσκα του», ανέφερε η αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Η αντίδραση του άνδρα ήταν να φωνάζει λέγοντας «δεν φοράω μάσκα» και να τον φτύσει στο πρόσωπο. Στη συνέχεια να τον χτυπά με το σακίδιο στην πόρτα του τρένου».

Οπως είπε, αμέσως μετά το συμβάν ο άνδρας χωρίς μάσκα βγήκε από το βαγόνι και απομακρύνθηκε, με το νεαρό να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε.

Ο νεαρός του ζήτησε ευγενικά να φορέσει μάσκα και να μην βήχει πάνω του και η αντίδραση του άντρα ήταν να τον φτύσει στο πρόσωπο και να τον χτυπάει επανειλημμένα στην πόρτα, αλλά και στο τζάμι του τραίνου, με αποτέλεσμα να ραγίσει.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στον σταθμό «Αγιος Νικόλαος» όπως δήλωσε η κυρία Σιγάλα – Παρασκευοπούλου σε τηλεοπτικά μέσα.

Ο δράστης κατέβηκε στον επόμενο σταθμό «Κάτω Πατήσια», άρχισε να τανεβαίνει τα σκαλιά τρέχοντας και εξαφανίστηκε.

Close