ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Αγρίνιο: “Μαλώσαμε και την έδειρα”, λέει ο 35χρονος μητροκτόνος

Με κυνικό τρόπο ομολόγησε την επίθεση στην μητέρα του ο 35χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος σκότωσε στο ξύλο την γυναίκα που τον έφερε στην ζωή.

Εις βάρος του 35χρονου, που συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και ενδοοικογενειακή βία, ενώ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αγρινίου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο άνδρας, ο οποίος έχει νοσηλευτεί πέντε φορές σε ψυχιατρικές κλινικές και εξέτισε ποινές για ενδοοικογενειακή βία, έλαβε διήμερη προθεσμία για την απολογία του.

Εν αναμονή της απολογίας του, έγιναν γνωστά τα λίγα που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, δείχνοντας πως μάλλον δεν είχε αντιληφθεί ότι σκότωσε τη μητέρα του, έλεγε μονότονα «μαλώσαμε και την έδειρα»…

Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης που εξέτασε την σορό της 54χρονης, γνωστοποίησε σοκαριστικές λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου της.

Μιλώντας στο sinidisi.gr, διαπίστωσε ότι η γυναίκα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ όπως φαίνεται από τα συνολικά στοιχεία που έχουν βρεθεί, ο 35χρονος την είχε πιάσει από το κεφάλι και την χτυπούσε με μανία στο πάτωμα, αλλά και στους τοίχους του σπιτιού.

Παραλλήλως, σε αντίθεση με την αρχική εκτίμηση, έγινε γνωστό ότι για τη δολοφονία ο μητροκτόνος δεν χρησιμοποίησε μαχαίρι.

Ο δικηγόρος του Ιωάννης Ψάρρης, ανέφερε ότι ο 35χρονος εξέτισε όλη την ποινή που του είχε επιβληθεί, αλλά «δεν έλαβε καθόλου την αγωγή που έπρεπε το χρονικό διάστημα της αποφυλάκισής του, με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει σε σημείο που να μην μπορεί να αντιληφθεί καθόλου το τι έπραξε».

«Η λύτρωση αυτού του ανθρώπου είναι να παρακολουθείται και να μην υποτροπιάζει η ασθένεια από την οποία πάσχει», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα