ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

Αγώνες Ελεύθερης Κατάδυσης «Onebreath Spring Pool games 2018»

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας ελεύθερης κατάδυσης «Onebreath Spring Pool games 2018», ο οποίος έλαβε χώρα για πρώτη φορά στο Δημοτικό κολυμβητήριο Γαλατσίου.

Στο αγώνα συμμετείχαν Έλληνες αθλητές και αθλήτριες ενώ υπήρξαν και διεθνείς συμμετοχές (Ηνωμένες Πολιτείες, Κύπρο και Τουρκία).

Στον αγώνα σημειώθηκαν 3 εθνικά ρεκόρ και πολλά ατομικά ρεκόρ.

Εθνικό ρεκόρ σημείωσε η Τουρκάλα Bilge Cincigiray κερδίζοντας τη στατική άπνοια γυναικών με 6’08’’ ενώ δεύτερη με Πανελλήνιο ρεκόρ για δεύτερη φορά σε 3 μήνες έκανε η Άλκηστις Βουράκη με 5’51’’.

Στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών ξεχώρισε ο Άρης Ιωαννίδης με 6’41’’, ο οποίος κέρδισε και τη δυναμική χωρίς πέδιλα με 163 μέτρα.

Στη δυναμική χωρίς πέδιλα των γυναικών νικήτρια ήταν η παιδίατρος – πρωτοεμφανιζόμενη – Άννα Ηλιάδου με 81 μέτρα.

Στη δυναμική με πέδιλα σημειώθηκε το τρίτο εθνικό ρεκόρ από την Κύπρια Μαρία Σίττη με 175 μέτρα με διπλά πέδιλα ενώ στους άνδρες κέρδισε ο Χρήστος Παπαδόπουλος με 188 μέτρα με μονοπέδιλο.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γνωρίσει στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του Άλσους Βεϊκου, για πρώτη φορά, το συναρπαστικό άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης ενώ οι συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν τόσο για την άρτια διοργάνωση των αγώνων όσο και για τις εγκαταστάσεις του Δήμου.

Στις απονομές παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γεώργιος Μαρκόπουλος και η πρόεδρος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, Μαργαρίτα Μανδηλαρά.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι