ΔήμοιΔήμος Αγίας Βαρβάρας

Αγία Βαρβάρα: Επίθεση Καπλάνη στον δήμαρχο της πόλης

Επιστολή, με την οποία κατηγορεί τον δήμαρχο Λάμπρο Μίχο και συνολικά τη δημοτική Αρχή για αδράνεια ως προς την παραβατικότητα στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας σε αντίθεση με τις προεκλογικές της υποσχέσεις, κάνοντας λόγο για “δέσμευση… μύθο”, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην δήμαρχος και νυν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Καπλάνης.

 

Η επιστολή του επικεφαλής του συνδυασμού “Η δική μας πόλη”

Κύριε Μίχο,

Πέρυσι την άνοιξη, γράφατε για την εγκληματικότητα στο πρόγραμμά σας:

«Σε πολλά σημεία της πόλης έχουν εντοπισθεί θύλακες παραβατικότητας, οι οποίοι πρέπει με συντονισμένες ενέργειες των αρμόδιων υπηρεσιών και της δημοτικής αρχής να εξαλειφθούν. Πολλοί κοινόχρηστοι χώροι έχουν γίνει στέκια τοξικομανών και πολλά σημεία της πόλης είναι αδιάβατα τις νυχτερινές ώρες, ενώ οι καθημερινές διαρρήξεις σπιτιών και καταστημάτων έχουν δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια στους κατοίκους, ιδίως της κάτω Αγίας Βαρβάρας».

Ενάμιση χρόνο μετά, παρακολουθείτε ανήμποροι να αντιδράσετε στις λεηλασίες των σχολείων, των σπιτιών, των εκκλησιών και των καταστημάτων της πόλης μας, ενώ οι «άγρυπνοι φρουροί» σας βρίσκονται σε λήθαργο.

Τα παιδιά μας καθημερινά περνούν δίπλα από τους πεσμένους στον δρόμο τοξικομανείς και εσείς επαίρεστε για τα πολύχρωμα φωτάκια που βάλατε στο ένα συντριβάνι της γειτονιάς σας που γλύτωσε το μπάζωμα!

Αλλη μια προεκλογική “δέσμευσή” σας, καταγράφεται ως… ΜΥΘΟΣ!

Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι