ΕπικαιρότηταΠολιτική

Αδωνις: “Είναι ντροπή η κυβέρνηση να στοχοποιεί τον Μαρινάκη” (video)

Δυστυχώς “ξέφυγε” για μία ακόμη φορά ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Καλεσμένος σε εκπομπή της ΕΡΤ ήταν ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και μεταξύ άλλων έσπευσε να υπερασπιστεί τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα, όταν ο νέος υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Κωνσταντίνος Μπάρκας μιλώντας σήμερα Παρασκευή στη δημόσια τηλεόραση επεσήμανε ότι ένας μεγαλομέτοχος μιας ομάδας και φερόμενος ως υπόδικος σε ορισμένες υποθέσεις χρηματοδοτεί τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης κατήγγειλε στοχοποίηση του εφοπλιστή, εκδότη και καναλάρχη από την κυβέρνηση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ τα δυο τελευταία χρόνια έχει σκυλεύσει πάνω στον κ. Μαρινάκη. Είναι ντροπή μια κυβέρνηση να στοχοποιεί έναν συγκεκριμένο άνθρωπο», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και επεσήμανε ότι «ο κ. Μαρινάκης όπως και ο κάθε Ελληνας πολίτης, είναι απολύτως αθώος μέχρις αποδείξεως τού εναντίον».

Σχετικά με τη χρηματοδότηση των νέων γραφείων του κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε: «Ο κ. Μαρινάκης είχε πατέρα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορεί να χρηματοδοτεί στη μνήμη του πατέρα του να βοηθήσει με 100 ευρώ, τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας;»…

 

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Επικαιρότητα