ΔήμοιΔήμος Διονύσου

26η Εθελοντική Αιμοδοσία Δήμου Διονύσου

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής, ο Δήμος Διονύσου διοργανώνει την 26η εθελοντική αιμοδοσία την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 17:00-20:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου, για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Ο Δήμος Διονύσου λειτουργεί τη Δημοτική Τράπεζα Αίματος για την κάλυψη των αναγκών σε μονάδες αίματος των εθελοντών αιμοδοτών, κατοίκων και δημοτών. Για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος διοργανώνει εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερώνοντας και κινητοποιώντας παράλληλα την τοπική κοινωνία.

Την αιμοληψία αναλαμβάνει κινητό συνεργείο Νοσοκομείου, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών.

Τα μέλη της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος εφοδιάζονται με κάρτα Εθελοντή Αιμοδότη και με την κάρτα αυτή το μέλος εξασφαλίζει, σε περίπτωση ανάγκης, μονάδες αίματος για τον ίδιο ή τους οικείους του. Η αιμοδοσία είναι μία πράξη εθελοντισμού και αλληλεγγύης, της οποίας τα αποτελέσματα σώζουν ζωές.

O Δήμος Διονύσου προσκαλεί όλους τους δημότες, τους κατοίκους και τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το δυναμικό τους «παρών» και σε αυτή την προσπάθεια, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού

Διεύθυνση: Κανάρη 3, Άνοιξη

Τηλέφωνο: 213-2139811

Υπεύθυνη αιμοδοσίας: Κέλλυ Σαββοπούλου

E-mail aimodosiadd@gmail.com

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι