ΔήμοιΔήμος Αθηναίων

23ο Παζάρι Βιβλίου 2019

Με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» πραγματοποιείται στην Πλατεία Κοτζιά το 23ο Παζάρι Βιβλίου 2019, από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Το εφετινό 23ο Παζάρι Βιβλίου πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων.

Διοργανώνεται για πρώτη φορά με τη σύμπραξη τριών συλλογικών εκδοτικών φορέων, δηλαδή από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (ΣΕΚΒ), την Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝΕΛΒΙ) και τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (ΣΕΒΑ), υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ).

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά 09:00-21:00

Χιλιάδες τίτλοι βιβλίων αλλά και η πλειονότητα των Ελλήνων εκδοτών επιστρέφουν στην πλατεία Κοτζιά για το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού τους με το αναγνωστικό κοινό.

Συνεχίζοντας σταθερά τη συνεργασία της με μεγάλες διοργανώσεις για το βιβλίο, όπως η συμμετοχή με ποικίλες δράσεις στο Φεστιβάλ Βιβλίου που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το φθινόπωρο, έτσι κι αυτή τη φορά η Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στηρίζει το 23ο Παζάρι Βιβλίου, με μια σειρά δράσεων ανοικτών για το κοινό.

Έτσι, η Πλανόδια Βιβλιοθήκη του Δικτύου για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με δράσεις ειδικά σχεδιασμένες για την ενίσχυση της σχέσης των παιδιών με το βιβλίο, θα βρίσκεται στην πλατεία Κοτζιά την Πέμπτη 7/2/2019, 14:00 – 17:00.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι