ΔήμοιΔήμος Κρωπίας

1ο Τουρνουά Τάβλι στον Δήμο Κρωπίας

Ο Δήμος Κρωπίας ενημερώνει ότι το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του ΝΠΔΔ Σφηττός διοργανώνει το 1ο Τουρνουά Τάβλι από τον Δεκέμβριο του 2016.

Οι εμπνευστές της διοργάνωσης είναι ο πρόεδρος της ΚΕΔΚ και αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός-υπεύθυνος των ΚΑΠΗ, δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Γρινιεζάκης και το μέλος του ΚΑΠΗ Κιτσίου, Αντώνης Καραπάνος.

Η διοργάνωση συνεχίζεται την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στο ΚΑΠΗ Αγίας Μαρίνας (Λεωφ. Αγίας Μαρίνας 109) στις 16:00 και περιλαμβάνει αγώνες ζευγαριών και τελικό αγώνα, με την τήρηση όλων των τεχνικών κανονισμών διασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής τους.

Η είσοδος και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη!

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6945-310366 και 22910-92510.

Ο πρώτος αγώνας της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στο ΚΑΠΗ Κιτσίου. Συμμετείχαν πολλά μέλη των ΚΑΠΗ, ανάμεσά τους και γυναίκες. Στον τελικό βρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Καραπάνος και Θεμιστοκλής Κεφαλάς. Νικητής του πρώτης διοργάνωσης ήταν το μέλος του ΚΑΠΗ, Κωνσταντίνος Καραπάνος.

Τιμητικός αγώνας δόθηκε μεταξύ του dημάρχου Κρωπίας Δημητρίου Κιούση και του προέδρου της ΚΕΔΚ και υπευθύνου των ΚΑΠΗ, Μανώλη Γρινιεζάκη με νικητή, ύστερα από «επεισοδιακό» αγώνα, τον τελευταίο…

Τέλος, ο Δήμος Κρωπίας ευχαριστεί για άλλη μια φορά τον Αντώνη Καραπάνο, μέλος του ΚΑΠΗ, για τις προσφορές των επάθλων και την οργάνωση του τουρνουά.

 

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι