ΔήμοιΔήμος Γαλατσίου

18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών στο Παλαί

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε το 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών το οποίο διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Γαλατσίου στις 4, 5 και 6 Μαΐου 2018.

Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία World Kobudo Federation (WKF) σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας (ΠΟΕΤΑ).

Το βράδυ του Σαββάτου 5 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε ένα φαντασμαγορικό σόου με 32 ομάδες επιδείξεων από 14 κράτη, το οποίο παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτριος Βίτσας και ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο οποίος τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την υποστήριξη και βοήθεια του Δήμου ως προς την διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Τις εκδηλώσεις του τριήμερου, παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 2500 θεατές ενώ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τους 1000 αθλητές από 39 κράτη.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν 156 σεμινάρια από 68 κορυφαίους αθλητές όλων των στυλ πολεμικών τεχνών ενώ το Φεστιβάλ παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μιχάλης Τσώχος και Έλενα Παπαδοπούλου.

Άρτια χαρακτηρίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες η διοργάνωση, η οποία έλαβε χώρα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ το ραντεβού για το 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πολεμικών Τεχνών ανανεώθηκε για το 2020 στη Βιέννη της Αυστρίας.

 

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Δήμοι