ΕλλάδαΕπικαιρότητα

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Το ροζ βίντεο που ψάχνουν οι Αρχές

Η έρευνα για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για το κύκλωμα μαστροπείας, συνεχίζεται.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το makthes, εκτός των τεσσάρων εμπλεκομένων στην υπόθεση, τα τελευταία 24ωρα κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα και άλλων προσώπων, τα οποία οι Αρχές έκριναν ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, μέχρι στιγμής, οι Αρχές κατέχουν 6 με 7 κινητά προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και να συνδέονται με το κύκλωμα που ερευνούν.

Αναζητούνται video από το πάρτι στη σουίτα 401

Οπως αναφέρεται στο makthes, στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα 401, συνομιλίες που «καίνε» εμπλεκόμενους και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών από τους «ανιχνευτές».

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που έλεγαν ότι είδαν ένα video με ερωτικές στιγμές, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης.

Το video που ερευνούν οι Αρχές

Σύμφωνα με το makthes, στο συγκεκριμένο video φαίνεται μια κοπέλα, δύο άντρες που συμμετέχουν στις σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

Και την ώρα που οι φήμες για αυτό το video τα τελευταία 24ωρα έχουν φουντώσει, οι Αρχές το αναζητούν και ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Αναμένεται να ελεγχθεί, να ταυτοποιηθούν τα πρόσωπα που συμμετέχουν και να διαπιστωθεί εάν τελικά συνδέεται με την υπόθεση της 24χρονης.

Στην ανακρίτρια ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος

Σημειώνεται, επίσης, πως επί δύο ώρες κατέθετε σήμερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος, για τις εξετάσεις της 24χρονης.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατέθεσε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, που αναμένονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σφραγισμένος φάκελος με τα αποτελέσματα, θα παραδοθεί στην ανακρίτρια έως το τέλος της εβδομάδας.

Πηγή: makthes – iefimerida

Προτεινόμενα

Περισσότερα σε:Ελλάδα