Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠεριφέρειες

Ξεκινάει η 5η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής

H Π.Ε. Ημαθίας πραγματοποιεί για 5η χρονιά την αγαπημένη γιορτή των Χριστουγέννων, τη «Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής» στη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια και υπόσχεται δύο μοναδικά διήμερα, γεμάτα σοκολάτα και πολλές εκπλήξεις!

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού της γιορτής αυτής, η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τον Δήμο Αλεξάνδρειας και το Επιμελητήριο Ημαθίας απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους Φορείς (Πολιτιστικούς Συλλόγους με τμήματα παιδικών χορωδιών και θεατρικά, Αθλητικούς Συλλόγους με τμήματα χορού ή γυμναστικής, Ωδεία, Σχολές χορού, Εθελοντές κ.ά.) να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Σε αυτή την τολμηρή προσπάθεια, ζητούν να σταθείτε συμπαραστάτες και μαζί να καταφέρετε το καλύτερο για ακόμη μία φορά, μοιράζοντας γλυκά χαμόγελα στους μικρούς φίλους τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στις παρακάτω ημερομηνίες:

• Στη πόλη της Νάουσας (πλατεία Καρατάσου): Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου (ώρα 18:00)

• Στη πόλη της Αλεξάνδρειας (Πνευματικό Κέντρο): Παρασκευή 14 και Σάββατο 15 Δεκεμβρίου (ώρα 18:00)

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ώρες μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στο γραφείο αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23313-50230, αρμόδια υπάλληλος: Μαρία Ανδρεάδου

 

 

Προτεινόμενα