ΔήμοιΔήμος Διονύσου

106η Διάθεση Προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» στη Δροσιά την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

Photo by Thomas Le on Unsplash

Ο Δήμος Διονύσου συνεχίζει την συμμετοχή του στο καταναλωτικό κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες» με τη διοργάνωση της 106ης κατά σειρά δράσης, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στην πλατεία Ελ. Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος και Ρόδων στη Δροσιά, και ώρες 8:00 έως 14:00.

Οι δράσεις θα είναι ανοιχτές προς το κοινό, καθώς δεν θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Παρακαλούμε σημειώστε τα παρακάτω:

  1. Στα προϊόντα που θα διατεθούν, περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για το καθένα.
  2. Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.
  3. Μέρος από τα προϊόντα των παραγωγών θα διατεθούν στα Κοινωνικά Συσσίτια των Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως και Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αγ. Στεφάνου του Δήμου Διονύσου, κατόπιν συνεννόησης με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου.

Υπογραμμίζεται ότι με ευθύνη των παραγωγών, λαμβάνονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19.

Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος Διονύσου καλεί τους πολίτες που θα προσέλθουν στη δράση να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Η ατομική ευθύνη του καθενός είναι πολύ σημαντική για να περιοριστεί η Πανδημία.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση ή πληροφορία, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 213-2139806.

Close